Antonín N.

Campu.eu score: 183

Campu.eu user badges:


Máme moc rádi klid, ticho a vlastně i samotu - utíkáme z města, od lidí a práce. Chtěli jsme si koupit bydlík, ale máme "jen" obytný přívěs. Ale je to super!!!

Ratings from owners:

Number of properties visited: 11
Number of vehicles rented: 0



23.8 - 25.8.2024 Miroslava říká:

Velmi milí a přátelští hosté. Pobyt proběhl v naprostém pořádku. Super komunikace. Určitě doporučuji.
21.6 - 23.6.2024 Silvie říká:

Host jako pan Neckař je splněné přání každého, kdo poskytne svoji zahradu kempařům.
3.5 - 5.5.2024 Miroslava říká:

Milí hosté, výborná komunikace, vše v naprostém pořádku. Určitě doporučuji.
19.7 - 22.7.2022 Josef říká:

Suprový a pohodový lidé a vše naprosto v pořádku


Relaxation garden MIRI - Božkovice
23.8 - 25.8.2024 Antonín says:
Dobrý den

Naše druhá návštěva tohoto pozemku nás opět plně uspokojila a odjížděli jsme odpočatí - na těle moc ne - měli jsme s sebou kola :-)
Moc jsme se na tento víkend těšili a zklamaní jsme rozhodně nebyli. Pozemek byl vzorně přichystán a vše bylo moc fajn jako při naší první návštěvě.
Návštěvu můžeme jen doporučit, majitelé jsou moc příjemní lidé a o pozemek a bezkempaře se starají výtečně. Je tu ticho, klid a vše co k odpočinku a relaxaci bezkempař potřebuje.

Moc děkujeme a pokud to půjde, tak moc rádi přijedeme zas.
Rest at Cep
4.7 - 7.7.2024 Antonín says:
Dobrý den

Náš příjezd na tento bezkemp byl trochu ohrožen časovým omezením ze strany mé milované polovičky (z důvodu pracovního vytížení), nakonec ale vše dopadlo dobře a dorazili jsme sice poslední, ale ne až večer, jak jsme původně predikovali.

Příjezd na pozemek je bezproblémový, bylo plno a i přesto místa všude dost, takže jsme si mohli i vybírat kam postavíme karavan. Připojení k elektrice na krátkou prodlužku a zázemí suprové - teplá voda, dvě sprchy, tři kabinky s WC, malá chladnička, rychlovarná konvice, čistící prostředky ... no fakt dobrý a navíc uzamykatelná kolárna!
Možnost půjčení grilu, k dispozici za poplatek i dřevo a dřevěné uhlí - což je například pro stanaře a kolaře velké plus.
Takže všechno jak je v popisu, za což platí i velké díky paní majitelce. A mimo jiné - domluva a dohoda s ní byla příjemná a bezproblémová.

Tento kraj známe a tak jsme si ještě více užili opakovanou návštěvu známých míst, co jsme ale nestihli navštívit, byla místní hospůdka a cyklobar. Z průjezdu autem okolo vypadala obě místa moc hezky. Tak snad příště.

Návštěvu tohoto pozemku můžeme určitě jen doporučit, je sice hned vedle silnice, ale byl tu klid a ticho. A všichni co tu s námi byli, se chovali vzorně :-)

Jediná naše výtka se týká plné popelnice na směsný odpad - což bylo způsobeno plnou obsazeností pozemku - takže v sobotu již nebylo kam vynášet odpadky. Takže to je i náš námět na případné vylepšení.

Ale jak jsme napsali výše, tento bezkemp stojí rozhodně za návštěvu a to nejen díky svému kouzelnému okolí a turistickým cílům. Moc rádi přijedeme znovu.

Děkujeme
Relaxation garden with a beautiful view of the České Budějovice Basin - Krtely
21.6 - 23.6.2024 Antonín says:
Dobrý den
S paní majitelkou byla dohoda bezproblémová a cesta na pozemek také. Problém byl jen s naší navigací, která nás protáhla zkratkou po polní cestě, ale auto i karavan to daly :-)
Zahrada je upravená, voda je k dispozici hned vedle stání a stejně je i o kousek dál elektřina. Suchý záchod - kadibudka - je stylová a na druhém konci pozemku.
Ohniště se suchým dřevem k podpalu a lavicemi k posezení je super a hned vedle stání. Les je kousek a dřeva v něm ke sběru spoustu.
Celkem hodně jezdíme na kolech a proto doporučujeme toto místo pro cyklisty (i když poslední kousek cesty před dojezdem k bráně pozemku je smrtonosný), super stezky a i místa k vidění - Lomec, Netolice, Vodňany atd. atd. atd.
My jsme po jednom cyklovýletě využili i bazén v Prachaticích s krásným saunovým světem, což je cca 20 minut jízdy autem.
Toto místo doporučujeme všem, co mají rádi krásné výhledy a chtějí si odpočinout od všedních starostí a městského ruchu.
Paní majitelce za vše děkujeme a moc rádi se sem vrátíme.
Relaxation garden MIRI - Božkovice
3.5 - 5.5.2024 Antonín says:
Chtěli bychom tímto poděkovat majitelům za krásné místo pro odpočinek a za jejich péči o něj. Popisek souhlasí s realitou a všude je čisto a vše je krásně sladěno, že to opravdu svádí k nikdy nekončícímu relaxu.
My tu ale měli kola a tak jsme oba dva dny strávili na sedle (taky super relax k vyčištění hlavy od pracovních a jiných povinností) a popojíždění po okolí. A k vidění tu je v okolí spousta věcí, od zámků (např. Vrchotovy Janovice) až po místa s výtečnou kuchyní (např. Modrá kočka ve Voticích).
Majitelé tu mají kouzelnou krabičku plnou map a letáčků, takže kdo nepřijede připraven jako my, tak si určitě vybere námět pro výlet.
Koukali jsme do hodnocení a četli jsme hodně o výhledu z kadibudky - ano nezavírejte si dveře - stojí za to :-) ... ale to asi jen za předpokladu, že tu budete sami jako my.
Trochu jsme se obávali hluku "blízkosti" železniční tratě a o kousek dál i celkem rušné silnice ... nic nás nerušilo, vlaky ani auta nebylo vůbec slyšet.

Co říci - napsat závěrem?, toto místo rozhodně stojí za návštěvu a myslím si že i za opakovanou návštěvu, takže my tu nebyli naposledy.

Děkujeme
U Smetanu, Brloh, Český Krumlov district
29.3 - 1.4.2024 Antonín says:
Někdo "chytrej" řekl, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš ... no my jsme sem vstoupili již potřetí a moc rádi to uděláme znovu :-)

Moc se nám zde líbí, tentokrát jsme vzali i kola a musíme říci, že cyklotras je tu spoustu a kopců ještě víc ... za dva dny jsme dali 50km. Jen nám výlet kazil všudy přítomný prach ze Sahary, ale ten byl téměř všude v Česku.

Budu se opakovat z minulých hodnocení - zámezí nemá až na výjimky konkurenci a majitelé jsou báječní. Rozhodně stojí za návštěvu - je tu klid, pohoda a krásná příroda. Děkujeme.
Forest mill - caravans and motorhomes
29.9 - 1.10.2023 Antonín says:
Trochu jsme váhali a to především kvůli předpovědi počasí na sobotu.
Nakonec jsme se ale shodli že to dáme a tak jsme provedli rezervaci, úhradu a v pátek po práci a příchodu syna ze školy jsme vyrazili.
Cesta z Tábora byla v pohodě a také i posledních pár stovek metrů po šotolině - jen trochu prašnějších :-)
Uvítal nás majitel se synkem a oba nás provedli po celém bezkempu a také nás seznámili s plány, které jsou velké a ambiciózní, ale vzhledem k elánu a odhodlání a také k tomu, že již řadu věcí je uděláno, tak v brzké době, až přijedeme na "kontrolu", tak budeme znovu uchváceni dovedností, umem a nápady.
Místo je na klidném místě, v přímo v přírodě - v lese, takže nejsou zde žádné rušivé elementy. Místo je malinko poznamenané právě probíhajícími úpravami, ale to v žádném případě nepokazilo náš celkový dojem.
Krásná přírodní a dobře vybavená kuchyňka s teplou vodou byla jen tou pomyslnou třešinkou na dortu. Vše co je v popisu souhlasí - místa dostatek, voda i elektřina dostupná, a to včetně výlevky.
Jo a k dispozici bylo za úplatek i pivo :-)
Syna uchvátilo chytání ryb v místním rybníčku, tímto moc děkujeme spolukempařům za zapůjčení podběráku a samozřejmě i za jejich trpělivost s naším synkem.

No abych už více neplýtval Vašim časem při čtení těchto řádků. Byl to velmi příjemný víkend, vše co jsme potřebovali k našemu odpočinku se nám dostalo a nakonec i to počasí nebylo tak hrozné.
Takže doporučuje, toto místo určitě stojí za návštěvu. Rádi se sem vrátíme.
Meadow above the vineyard
18.7 - 21.7.2023 Antonín says:
Stejně jako předešlé místo, bylo i toto vyhledáváno na poslední chvíli, takže volných míst v lokalitách, které jsme chtěli navštívit bylo pomálu.
Ale i přesto jsme byli nakonec spokojeni.
K umístění pozemku, starosti majitele o pozemek, k domluvě s majitelem i vybavení není co dodat - vše bylo tak, jak je popsáno v nabídce. A to včetně dohody ohledně šedé vody a vyprázdnění wc kazety.

Večer zde byl nádherný klid a pohoda, ale to až poté, co hlučnější cyklisté už zmoženi náročností cyklovýletů a někteří i množstvím vínka dojeli do svých penzionů. To ovšem není chyba majitele.
Bohužel ale i rána nebyla klidná - od šesti hodin zde jezdil traktor s postřikem pro sousedící vinici. Chápeme, že bez toho to nejde, ale mohlo by to být v popisku. Po přečtení všech příspěvků, zjišťujeme, že jsme vlastně měli smůlu.
No a poslední věc, snad i rada majiteli, "kadibudka" je sice kousek, ale pokud by byl průlez v živém plotě, tak by to bylo ještě lepší.

Celkový dojem z místa je pozitivní, a i přes zmíněné drobnosti, je možné že se sem ještě vrátíme.
Kaspar's Mill
15.7 - 18.7.2023 Antonín says:
Tentokrát jsme vyhledávali skoro na poslední chvíli, takže moc možností a nabídek nebylo. Ale i tak se naše volba povedla.
S paní majitelkou byla skvělá domluva a dostali jsme i několik tipů na výlet. Bohužel jsme tu byli jen tři noci a tak nebylo moc času, abychom mohli všechno navštívit.
Sociální zázemí bylo luxusní a plně dostačující. Krásné místo pro ohniště a grilování. Místo vcelku klidné a tak jsme si hezky odpočinuli a vychutnali.
Nejvíce nás asi dostala krásná sauna, ale bylo horko k "padnutí", takže jsme myšlenku rychle zahnali.
Poslední slova: doporučujeme všem!
U Smetanu, Brloh, Český Krumlov district
7.4 - 10.4.2023 Antonín says:
Na místa, kde se nám líbí, se moc rádi vracíme. Toto místo rozhodně mezi ně patří.
Počasí nám sice moc nepřálo, ale o to více jsme si užili sami sebe a moc krásnou okolní přírodu.
Majitelé jsou báječní a příjemní lidé, bezkemp je na klidném místě, zařízen (dalo by se říci) až luxusně - boiler, sprcha, wc, místo pro mytí nádobí, lednice, přípojka elektriky, atd. atd.
Majitelé jsou i velmi akční - rozjíždí domácí pekárnu, takže jsme ochutnali mazanec a domácí pizzu - obojí výborné.
Byli jsme si i pohladit dvouměsíčního beránka, což u Velikonoc je příznačné :-)
Takže až na trochu deště a sněhu, nad ránem i mrazu, jsme byli naprosto spokojeni a vřele všem doporučujeme využít toto místo i při trochu nepříznivém počasí. Je to oáza klidu a pohody, a znovu jsme si krásně odpočinuli od pracovních povinností a moc rádi se sem vrátíme.
Děkujeme a přejeme majitelům jen vše dobré!
Rent of land
19.7 - 22.7.2022 Antonín says:
Toto bylo druhé místo našeho bezkempaření. A opět jsme nešáhli vedle.
Pan majitel je úžasný a milý pán, ochotný a bezproblémový. Byli jsme spokojeni a pokud to bude jen možné, tak se moc rádi vrátíme.
Doporučujeme na 200%
V okolí je spousta míst, která stojí za návštěvu, stačí kouknout do mapy anebo si nechat poradit od pana majitele.
U Smetanu, Brloh, Český Krumlov district
16.7 - 19.7.2022 Antonín says:
Bylo to naše první bezkempové táboření. A byli jsme nadmíru spokojeni. Úžasné místo, úžasní majitelé ... prostě a jednoduše - byli jsme nadšeni.
Doporučujeme na 200%
Je i spoustu míst v okolí k vidění.
Cookies. You know what to do to get this banner out of your way.
This website uses cookies. Confirm your consent to the use of all cookies with the 'I agree' button. If you want to adjust the settings, click the 'Save settings' button. You can find more information on the use of cookies here.
Campu.eu uses 4 types of cookie categories:
1. Technical cookies
Technical cookies ensure the functioning of the website. They are essential. You can't make a reservation without them and you won't go anywhere.
2. Analytical cookies
Analytical cookies help us collect anonymous information about traffic and interaction with content on the website to improve the user experience.
3. Personalized cookies
Personalized cookies allow websites to remember your preferences and provide relevant content and offers.
4. Advertising cookies
Advertising cookies are used to track your activities and customize ads to be relevant and interesting for you.